Cluj: USAMV are disponibile 855 de locuri bugetate si 752 cu taxa pentru anul universitar 2013-2014

15

studentiffUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs  855 de locuri bugetate şi 752 de locuri cu taxă la cele 24 de programe de studii acreditate pentru anul universitar 2013-2014.

Înscrierea candidaţilor la USAMV a fost prelungită până în data de 20 iulie. Admiterea la Facultăţile de Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Biotehnologii, Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor se face fără examen, după media obţinută la examenul de bacalaureat. La Facultatea de Medicină Veterinară, candidaţii vor susţine un test grilă, din domeniul biologie, cu o pondere de 15%, iar media de bacalaureat – 85%.

Instituţia clujeană de învăţământ superior agricol a fost clasificată în categoria universităţilor de cercetare avansată şi cercetare, ocupând locul cinci la nivel naţional. Domeniile Zootehnie, Biotehnologii, Ingineria produselor alimentare, Agronomie, Horticultură, Silvicultură, Inginerie forestieră şi Medicină Veterinară au fost clasificate în categoria A.

Citește și

Cmentariile sunt închise