Cluj: Aproape 3 tone de cartofi comercializaţi ilegal, confiscate de poliţişti

30
cartofi_culturaPoliţiştii au confiscat aproape 3000 de kg de cartofi în urma unui control de prevenire şi combatere a activităţilor ilicite de natură economico-financiară derulat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Acesta a fost efectuat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice la o societate comercială din Cluj-Napoca care are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul a fructelor şi legumelor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că administratorul firmei deţinea şi oferea spre comercializare cartofi, neavând documente de provenienţă.

“Faţă de cele constatate, reprezentantul societăţii a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Totodată, 2.900 kilograme de cartofi, în valoare de circa 3.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării. (Sursa: ziuadecj.realitatea.net)

Citește și
1 Comentariu
  1. Adi spune

    Foarte bine la mai multe confiscari. Felicitari

Cmentariile sunt închise