CJ Iași a solicitat un sistem informatic pentru gestiunea Registrului Agricol în format electronic

lucrariagricole

Săptămână aceasta, Consiliul Județean Iași a depus cinci proiecte având ca obiectiv principal achiziţionarea unui sistem informatic destinat gestiunii Registrului Agricol în format electronic. Prin aceste proiecte se urmărește achiziţionarea serviciilor de dezvoltare şi implementare a soluţiilor software. „În cadrul celor 5 proiecte, Consiliul Județean Iași a încheiat acorduri de parteneriat cu Municipiul Iași, Orașul Hârlău și alte 73 de comune participante. Durata de implementare a fiecărui proiect este de 18 luni. Valoarea totală a unui proiect, inclusiv TVA, care este totodată și valoarea eligibilă a proiectului este de aproximativ 6,7 milioane lei”, potrivit oficialilor..

     Proiectele au fost depuse la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale, în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice 2007 – 2013, Axa III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”.
       Solicitantul eligibil este Consiliul Judeţean ca lider de proiect, în parteneriat cu maxim 15 unităţi administrativ-teritoriale (UAT) din județul respectiv, care au în structura lor organizatorică Birou de Registrul Agricol.
Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult