Cinci specii de animale care practica homosexualitatea

Cocosul GuyanezIn lumea animalelor, inclinatiile sexuale alternative nu sunt atat de rare pe cat ti-ai imagina.

Cocosul Guyanez

Cocosul Guyanez serveste drept mascota statului Guyana, dar in ciuda popularitatii sale, foarte putini cunosc faptul ca 40% din populatia masculina a speciei practica homosexualitatea. 

Un procentaj mai mic dintre acestia nu se imperecheaza niciodata cu femele, scrie medicaldaily.com.

Balenele gri

Balenele gri

 

Balenele gri fac parte din grupul restrans al marilor nomazi, calatorind mii de kilometri in grupuri stranse si in acelasi timp ele oscileaza inainte si inapoi pe spectrumul sexualitatii.

Uneori masculii participa la orgii care includ pana la cinci indivizi.

Lebedele

Lebedele

 

Lebedele fac parte din familia Anatidae si desi sunt folosite adesea drept un simbol al iubirii si romantismului, adevarul este ca 20% dintre indivizii speciei sunt homosexuali.

25% din familiile cu pui au parinti de acelasi sex. Uneori, cuplurile homosexuale de lebede gonesc cuplurile heterosexuale si le adopta ouale pentru a le creste drept proprii pui.

Macacii

Macacii

 

Atat femelele cat si masculii din aceasta specie de maimute au relatii homosexuale. Femelele formeaza legaturi foarte puternice una cu alta si au relatii monogame.

In randul masculilor din aceeasi specie, relatiile de natura homosexuala functioneaza dupa principiul “aventura de o noapte”.

Maimutele Bonobo

Maimutele Bonobo

 

Maimutele Bonobo sunt considerate a fi cea mai apropiata specie de fiinta umana, din punct de vedere al inteligentei.

Iar aceste maimute nu se sfiiesc in privinta vietii lor sexuale. Aproape toti indivizii sunt bisexuali si isi rezolva conflictele apeland la principiul “faceti dragoste, nu razboi”.

Aproape doua treimi din femelele Bonobo au relatii intime cu alte femele.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult