Cele mai sexy alimente

10

 Cele mai sexy alimenteAproape orice fel de aliment poate fi sexy, însă unele sunt mai tradiţionale decât altele.

Dulciurile, cum ar fi ciocolata, sunt considerate dovezi de dragoste, oferite de Ziua Îndrăgostiţilor sau cu alte ocazii. În dormitor, ciocolata poate fi răspândită pe corp şi linsă. Acelasi lucru e valabil pentru miere sau orice altă substanţă comestibilă şi tartinabilă. Frişca este un alt aliment foarte popular.

Chiar şi o cantitate mică de şampanie peste vulva poate rezolva problemele de gust pe care le poate avea cineva in cazul vaginului. Cel puţin pentru o vreme…

Fructele pot fi foarte sexuale, de asemenea. Bananele sunt adesea comparate cu penisul (sau invers) din cauza formei şi mărimii lor. Iar piersicile sunt cele care seamănă cel mai mult cu vulvele unei femei. Şi strugurii, savuraţi unul câte unul, sunt prezenţi în filmele despre perioadele decadente romane.

Aproape orice este comestibil poate fi sexy. În ultima vreme filmele au început să prezinte sushi ca fiind sexy. Dacă pui gogoşi în jurul penisului în erecţie a unui bărbat şi apoi le mănânci poate fi un act de încredere.

Trebuie însă să fii conştient că orice substanţă dulce introdusă în vagin sporeşte şansele de infecţie cu candida. Este mai bine să eviţi ciocolata, mierea şi altele asemenea.

Citește și

Cmentariile sunt închise