21 ianuarie 2022 - 03:55

CELE MAI NOI PRINCIPII AGRONOMICE APLICATE UTILAJELOR AGRICOLE – CASE IH IA DIN NOU AURUL

Prima zi a celui mai mare eveniment din industria agricolă din Polonia – a 25-a editie a Târgului Internațional de Tehnici Agricole AGROTECH din Kielce – a fost un succes în ceea ce privește numărul de vizitatori. Peste 700 de expozanți au decis să-și prezinte noile produse. Patronajul de onoare al evenimentului a fost asumat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Polonia.

AGXTEND SoilXplorer de la Case IH a câștigat medalia de aur la Targi Kielce S.A.
Gama AGXTEND de produse agricole avansate de la Case IH include tehnologii noi și exclusive, menite să sporească productivitatea și eficiența, care oferă beneficii măsurabile pe tot parcursul anului. Produsele din seria AGXTENDTM completează și extind semnificativ oferta actuală a sistemelor agricole avansate Case IH (AFS), care va include, în cele din urmă, o gamă completă de soluții și servicii interconectate.

SoilXplorer, un produs din seria AGXTENDTM, a fost onorat de către juriul concursului cu medalii de aur la târgul de la Kielce. Recunoașterea produsului AGXTENDTM SoilXplorer a fost rezultatul următoarelor caracteristici: proprietăți funcționale, parametrii de performanță, ergonomie și siguranță, eficiența utilizării și consumul de energie, estetica calității și designului, impactul asupra mediului natural.

SoilXplorer este un senzor fără contact care utilizează semnale electromagnetice pentru a măsura conductivitatea solului la patru adâncimi: 0-25 cm, 15-60 cm, 55-95 cm și 85-115 cm. Poate fi montat pe legătura frontală în trei puncte a tractorului. Pe de o parte, acesta poate fi utilizat pentru a crea hărți ale câmpului, pentru a înregistra coeziunea solului și a pregăti hărțile nivelului solului și umiditatii și, pe de altă parte, pentru a furniza informații privind apariția zonelor de compactare a solului și adâncimea acestora, utilizarea unor unelte adecvate adâncimii de lucru a solului. Funcționeaza deplin numai în acele locuri din câmp unde este necesar, economisește combustibil și reduce consumul de piese metalice, ceea ce se traduce în economii semnificative.

Organizatorul concursului este Targi Kielce S.A. și Institutul de Tehnologie și Științe ale Vieții, filiala din Varșovia. Medaliile de aur de la Targi Kielce SA au fost decernate în cadrul ceremoniei de deschidere a celui de-al 25-lea târg agricol AGROTECH din 15 martie 2019.

Premiul Medley Gold de la Targi Kielce SA este acordat Case IH pentru stilul original și inovator al expunerii
Pe parcursul ceremoniei de deschidere a celei de-a 25-a ediții a Târgului Internațional de Tehnici Agricole AGROTECH, câștigatorul competiției a fost desemnat pentru cel mai original și mai inovator stil de prezentare. Medalia de aur de la Targi Kielce S.A. din această categorie a fost acordată mărcii Case IH. Demonstratia Case IH este cu adevărat impresionantă. Produsele Case IH sunt prezentate pe o suprafață totală de aprox. 1200 m2, inclusiv zona exterioară – în fața sălii principale și a terminalelor care formează intrarea exclusivă a expoziției.

Standul expozitional al Case IH din acest an pune accentul atât pe oferta bogată de produse, cât și pe gama largă de tehnologii inovatoare disponibile în seria AGXTENDTM, menite să sporească eficiența pentru a oferi beneficii puternice clienților. Este ultima trăsătură, care a fost decisivă în câștigarea Medaliei de Aur de la Targi Kielce S.A.

Pentru clientii romani, vesti bune. TITAN Machinery Romania impreuna cu Case IH Europa organizeaza evenimentul AGRONOMIC DESIGN, intr-un tur prin trei locatii, dupa cum urmeaza:

  • în ziua de luni 25 martie 2019, ora 11:00 în localitatea Lanurile din județul Constanța, la ieșirea din localitate pe DJ308
  • în ziua de miercuri 27 martie 2019, ora 11:00 în ferma AgroHagiu aflată pe DJ211A, între localitățile Viziru și Bordei Verde, din județul Brăila
  • în ziua de luni 25 martie 2019, ora 11:00 în proximitatea localitatății Slobozia din județul Neamț, la ieșirea din localitate pe DJ108

Cu această ocazie, aveți oportunitatea de a descoperi și de a testa cele mai noi principii agronomice aplicate utilajelor agricole.