Cel mai mare târg de oferte de schi, la Cluj-Napoca

19

skifolgaria

Primele şi cele mai bune oferte de schi pentru această iarnă au fost prezentate în cadrul celui mai mare târg de profil din Europa Centrală şi de Est, Exposki, organizat sâmbătă şi duminică la Cluj-Napoca.

Reprezentanţi ai peste 20 de domenii schiabile din Italia, Austria şi Franţa au prezentat pentru tur operatorii din România preţuri avantajoase. Astfel, în prima săptămână din ianuarie, la un hotel de 3 stele cu demipensiune preţurile sunt între 45 şi 50 de euro pentru fiecare persoană adultă, iar în apartamente, se pot găsi locuri cu prețuri de la 18 , la 25 de euro.

“Pentru a atrage cât mai multe categorii de schiori, administratorii domeniilor din Italia, din staţiunea Folgaria, de exemplu, au gândit un sistem foarte bine pus la punct care include instalaţii speciale şi personal calificat, pentru a oferi şi persoanelor cu handicap posibilitatea de a schia. De asemenea, părinţii cu copii mici pot beneficia, pe lângă şcoală de schi pentru cei mici, de un serviciu de baby sitting foarte avantajos”, a declarat Andreea Preotu, organizator al evenimentului.

Toate agenţiile de turism din România participante  la Exposki vor lansa  pe piaţă sejururi pentru iarna 2014, în următoarele două săptămâni. Exposki se află la a treia ediţie în Europa şi la a 5-a în România.

Citește și

Cmentariile sunt închise