Cel mai cărnos sandwich cântăreşte peste 12 kilograme

75

Bucătarul britanic Tristan Welch a creat un sandwich cu peste 40 de tipuri de carne.
Cântărind peste 12 kilograme şi încărcat cu peste 40 de tipuri de carne, sandwich-ul pe care îl vedeţi este visul oricărui gurmand carnivor.
Bucătarul Tristan Welch a creat în mai mult de patru ore ceea ce ar putea fi cel mai “cărnos” sandwich, cu ocazia lansării emisiunii “Man vs Food Nation” la televiziunea Food Network din Marea Britanie.

Sandwich-ul are aproape 37 cm înălţime şi lungimea de 60 cm, iar cel care s-ar încumeta să îl consume nu va putea face asta în mai puţin de 10 ore.
Giganticul preparat conţine 1.4 kg de suncă, 2 kg de salam, curcan şi bacon, 1 kg de cârnaţi, 720 g de chorizo şi puţină salată.

“Cel mai cărnos sandwich din lume este o creaţie epică, a declarat Nick Thorogood, de la Food Network.
Noua emisiune britanică, găzduita de Adam Richman, care va propune o serie de provocări culinare inedite, a câştigat foarte mulţi fani încă de la lansarea ei din 2008.

Reţeta acestui sandwich cu carne este disponibilă şi online, pentru cei care sunt dispuşi să accepte provocarea de a-l realiza şi consuma acasă.https://agro-tv.ro/wp-content/uploads/2013/02/food11.jpg

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult