Adrian Pintea și-a băgat subalternii în ședință! Ce urmează la APIA în această toamnă

Directorul general Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA), Adrian PINTEA, a convocat recent conducerile centrelor județene și a aparatului central al agenției la o întâlnire de lucru ce s-a desfășurat în sistem videoconferință, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Principalele teme de discuție au fost: analiza si stadiul controalelor la fața locului aferente campaniei 2022; stadiul pregătirii Campaniei 2022 de plată în avans; stadiul depunerii cererilor de plată pentru Schemele de acordare a ajutoarelor excepționale producătorilor agricoli din sectorul vegetal și crescătorilor de animale din sectoarele suin și avicol; alte aspecte privind activitățile curente ale agenției.

De asemenea, în cadrul discuțiilor ce au vizat obiectivele pe care centrele județene și aparatul central al APIA urmează să le atingă în această toamnă, directorul general Adrian Pintea a punctat în mod deosebit importanța finalizării tuturor controalelor în termenele stabilite conform calendarului de lucru al agenției, pentru demararea în condiții optime a autorizării la plată în cadrul campaniei 2022 de plată în avans pentru plățile directe, și a cerut tuturor colegilor implicare maximă pentru atingerea obiectivelor instituționale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole