CE SUBVENȚIE PRIMESC CEI CARE CULTIVĂ CÂNEPĂ

APIA începe plata subvențiilor pentru in, cânepă, tutun, hamei și sfeclă de zahăr, pe 2016.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat vineri autorizarea la plată a fermierilor care au solicitat, în cadrul campaniei 2016, subvenții din bugetul național pentru culturile de in, cânepă, tutun, hamei și sfeclă de zahăr, a anunțat, vineri, APIA.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Astfel, cea mai mare sumă se acordă culturii de tutun — 2.011,36 euro/ha, urmată de hamei — 509,09 euro/ha, sfeclă de zahăr — 90,50 euro/ha, iar culturii de in și de cânepă pentru fibră se alocă câte 28,89 euro/ha.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Cuantumurile au fost stabilite în urma raportării plafoanelor alocate la suprafețele eligibile.

Plățile aferente acestor scheme din bugetul național — Ajutoare Naționale Tranzitorii (ANT 2-6) — se acordă cu respectarea condițiilor de eligibilitate prevăzute în regulamentele europene și naționale.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

APIA precizează că plățile pentru ANT se fac în lei, la cursul de schimb de 4,4537 lei pentru un euro, stabilit de către Banca Centrală Europeană la data de 30 septembrie 2016 și publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole