Ce servim la desert: Sapte dulciuri autentic romanesti

Placinte, biscuiti, prajituri… de-ale noastre. 9AM.ro va prezinta sapte dulciuri autentic romanesti, pe care orice roman le-a gustat macar o data in viata.

Ciocolata “Rom” este un produs cu traditie si cu personalitate. A aparut in 1964, fiind produsa de Fabrica de produse zaharoase Bucuresti, motiv pentru care pe ambalaj scria cu litere mari si curate: “Bucuresti”.

La peste 40 de ani de la aparitia sa, reteta a ramas aceeasi, dar s-a schimbat mentalitatea consumatorilor. Prin urmare si comunicarea cu acestia trebuia sa se schimbe. 

Campaniile de publicitate pentru “Rom” raman printre cele mai creative din publicitatea romaneasca. “Rom” si-a imbratisat originile, nu a fugit niciodata de ele. A imbratisat ideea de desert autentic romanesc, probabil mai bine decat orice alta marca de dulciuri din Romania.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult