Ce lucru ÎNGROZITOR a găsit un bărbat într-o cutie cu cereale

Ce lucru ÎNGROZITOR a găsit un bărbat într-o cutie cu cerealeMark Hunter, un britanic în vârstă de 44 de ani, a avut parte de o surpriză oribilă când se pregătea să ia micul dejun.

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o surpriză neplăcută în timp ce se pregătea să ia micul dejun. El a găsit în cutia cu cereale un şoricel mort.

 

Mark Hunter, în vârstă de 44 de ani, spune că şi-a pus o porţie de cereale în castron şi a turnat lapte peste ele, dar în momentul în care a vrut să le amestece a văzut şoarecele.

“M-am îngrozit când l-am văzut, pentru că deja gustasem din ele şi mă pregăteam să iau încă o gură”, povesteste Mark.

Mark Hunter

Britanicul a sunat la protecţia consumatorilor, care a demarat o anchetă pentru a afla cum a ajuns rozătorul acolo.

Paul Wheeler, purtătorul de cuvânt al firmei producătoare de cereale a afirmat că astfel de cazuri sunt extrem de rare şi că încearcă să descopere cum a fost comisă această eroare.

În 2009, o britanică din Devon a găsit un şoarece mort într-un sos curry, iar în SUA, un cuplu a găsit o broască într-o cutie cu Pepsi.

 

Sursa: http://www.apropo.ro/wow/ce-lucru-ingrozitor-a-gasit-un-barbat-intr-o-cutie-cu-cereale-10278120

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult