CE-I PREA MULT STRICA… PRETUL. OLTENII SE CALCA PE BATATURI CU ROSIILE

Cultivatorii de roşii în solar din Gorj nu mai au loc în pieţele din Târgu Jiu, din cauza fermierilor veniţi din Dolj şi Olt, care au preţuri mai mici. Aşa că mulţi dintre ei şi-au luat marfa şi au plecat în Valea Jiului, unde preţurile sunt mai mari.

„Kilogramul de roşii a ajuns şi la un leu în Piaţa Centrală din Târgu Jiu. În zona de sud a Olteniei, preţurile sunt şi mai mici şi tendinţa a fost ca la Târgu Jiu să vină cantităţi însemnate de tomate din zona de sud, respectiv din Dolj şi din Olt. Acolo sunt mii de producători şi nu mai au unde să le desfacă. Să zicem că la un moment dat a fost o problemă cu vânzarea, dar şi comercianţii de la noi au mers către Hunedoara sau au mai găsit clienţi care au venit şi le-au luat direct de acasă“, a spus Dan Tănăsescu, directorul Direcţiei pentru Agricultură Gorj.

Sursa: Pandurul
Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult