Ce ASCUNDE Coca-Cola. SUBSTANŢELE dăunătoare sunt ţinute în SECRET

13

De la lansarea brandului, sfârșitul anilor 1800, Coca Cola a devenit o bornă în istoria SUA și un nume de referință în folclorul americanilor.
Pentru a celebra aniversarea a 125 de ani de la înființarea brandului, la cartierul general din Atlanta s-a filmat clipul „The Vault of the Secret Formulă” prin intermediul căruia brandul a căutat să dezvăluie ce a stat în spatele succesului de care s-a bucurat compania, scrie ballerstatus.com.
Se vorbește inclusiv de colaborarea cu agenția de publicitate „Second Story Interactive Studio”.

Prin intermediul clipului, fanii brandului sunt invitați să afle câteva din secretele companiei și poveștile care s-au conturat în jurul Coca Cola.
Substanțele chimice potențial dăunătoare sunt secrete
Cam toate sucurile acidulate conțin elemente nocive. Producătorii susțin că acestea, provenite din anumite combinații chimice, trebuie menținute în anonimat, însă o lege din statul american Pennsylvania, adoptată de administrația Republicană, permite medicilor să afle formulele chimice care au dus la crearea elementelor nocive, în cazul în care se ocupă de cazul unui individ care are probleme medicale de pe urmă consumului de sucuri acidulate, notează montgomeryadvertiser.com.
Totuși, medicii sunt obligați să semneze un contract de confidențialitate, astfel că ei nu pot dezvălui numele elementelor nocive care pot afecta sănătatea unui individ ce consumă asemenea băuturi.  Mai mulți specialiști care au studiat legea susțin că medicii pot folosi informațiile de la producători în scopuri medicale, dar nu le pot face publice.

Citește și

Cmentariile sunt închise