De ce au apărut problemele la depunerea cererilor unice de plată a subvenţiilor

14

Cozmanciuc_Corneliu_MugurelDeputatul ieşean Mugur Cozmanciuc l-a atenţionat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, că mulţi dintre fermierii români nu au reuşit să îşi depună la timp cererile unice pentru subvenţii din cauze independente de voinţa lor.

„Noua politică Comună (PAC) 2015-2020 vine cu o serie de schimbări în ceea ce priveşte schemele de sprijin şi măsurile cuprinse în cererea unică de plată, precum şi noi reguli privind criteriile de eligibilitate. Datorită acestui fapt , în mai multe judeţe ale ţării, fermierii şi-au manifestat nemulţumiri cu privire la problemele apărute din cauta sistemului informatic, precum şi faţă de anexarea unor documente suplimentare, care au dus la întârzieri de depunere a cererilor de subvenţii sau chiar la imposibilitatea depunerii lor până la data de 15 iunie ”, a explicat el

 

Citește și
1 Comentariu
  1. danut lupascu spune

    cum de ce au aparut probleme ???? pai ce apia sa organizat ? nu !, a propus solutii ? nu ! ce a facut apia ? sa birocratizat ca sa rezolve toate problemele, au cerut o gramada de acte, tot felu de birocratii care fac asa cum cred ei, nu asa cum ar trebui !!! de fapt are un rost sa comentam !!!

Cmentariile sunt închise