Cât vor fi subvenţiile pentru ovine şi caprine şi când vor fi plătite

174

Moihhharţi, 20 ianuarie, a avut loc o întâlnire între oficiali ai Ministerului Agriculturii şi 35 de reprezentanţi ai organizaţiilor crescătorilor de oi şi capre, din România. În cadrul acesteia s-a anunţat că subvenţia pe cap de animal pentru crescătorii de ovine pe 2014 va fi de 28-29 de lei.

„Subvenţia pe cap de animal pe 2014 va fi undeva la 28-29 de lei, dar înca nu s-a dat hotarârea de guvern pentru că a mai fost o tură de control în decembrie 2014.  Am rămas surprinsi şi noi că ni s-au luat 26 milioane de euro din alocarea totală.”, a declarat Nicolae Cioranu, presedintele Federatiei Romovis, dupa întâlnirea cu conducerea Ministerului Agriculturii, citat de agroromania.manager.ro

De asemenea, potrivit recolta.eu, directorul APIA, Mihai Puțintei, a promis ieri că fermierii își vor primi banii începând cu data de 10 februarie.

Citește și
2 Comentarii
 1. militaru ion spune

  Nu am inteles niciodata de ce intotdeauna se dau subventii pt zona defavorizata in timp ce subventia la restul fraierilor scade de la an la an. Daca dl. Andresoiu nu locuia in zona montana sigur nu se punea problema de subventii pt zona defavorizata.Sa ne spuna si noua cineva de ce sunt mai defavorizati decat restul. Bineinteles ca raspunsul il stie Tabara si toti cacaciosii care sunt sclavii unora care detin un nr foarte mare de ovine si isi permit sa dea cu banul pt a ingropa pe ceilalti crescatori.Treziti-va oameni buni intr-o buna zi nu ne mai dau astia nimic dc nu suntem in zona defavorizata si nu detinem 5000 de oi. O sa ramana in tara asta decat andresoiu si ministrii p…….. TARA DE CACAT OAMENI DE CACAT IMPREUNA CU DL CONSTANTIN CARE ACCEPTA GOGOSILE LUI ANDRESOIU SI A CELOR CATIVA MANCACIOSI DE CACAT CARE CARE NE-AU LUAT DIN SUBVENTII SI AU DAT IN ZONA ”DEFAVORIZATA”. Lasati-ne oamenilor sa ne descurcam si noi nu numai voi mogulilor care nu va mai saturati de furat.

  1. ilie spune

   daca u ai sta in zona defavorizata nu ai mai vb asa
   te crezi destept da la munte nu se coseste cu tractoru ca la camp aici dai cumana cu o coasa asa lasa injurile

Cmentariile sunt închise