Cât costă un sejur la ţară pentru copii

21

vacanta_taraCopiii care trăiesc la oraş şi vor să îşi petreacă câteva zile la ţară pot opta pentru una dintre ofertele agropensiunilor din ţară. 

În această vacanţă, elevii pot să locuiască o săptămână într-o fermă, să vadă cum sunt îngrijite animalele, să le hrănească şi chiar să aibă grijă de ele, dacă vor. Aerul curat şi mâncarea sănătoasă sunt doar câteva dintre „avantajele” unui asemenea sejur, în Cornăţel (Sibiu), care îi costă pe părinţi 1250 de lei.

Copiii cărora la plac animalele pot să îşi petreacă o săptămână într-o fermă din apropierea oraşului Mediaş, unde vor vedea şi cum au trăit străbunicii lor în urmă cu mai mulţi ani. Pentru a trăi această experienţă inedită părinţii trebuie să plătească 1.090 de lei.

Deşi acest gen de vacanţe abia acum apare în oferta pentru copii, administratorii taberelor spun că deja sunt asaltaţi de cereri şi că micuţii sunt fascinaţi de ideea de a-şi petrece câteva zile de vacanţă la ţară. Cei mai încântaţi sunt cei care trăiesc în oraşe şi nu au bunici la ţară, aşa că sunt cuceriţi imediat de tot ceea ce o asemenea vacanţă le oferă.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise