Caracal: 30 de tone de floarea soarelui, confiscate de polițiști

39

floarea soareluiPolițiștii din Caracal au ridicat peste 30 de tone de floarea soarelui, pentru care transportatorii nu au putut prezenta documente de proveniență a mărfii.

Aceștia au oprit în trafic, pentru control, două autovehicule cu semiremorcă. Conducătorii celor două mijloace de transport nu au putut prezenta documente de proveniență pentru cele 30.760 de kg. de floarea soarelui, pe care le transportau.

Din primele verificări, a reieșit faptul că întreaga cantitate de floarea soarelui aparține unei societăți comerciale din municipiul Slobozia și erau transportate de angajații unei firme specializate în prestarea activității de transport rutier.

Polițiștii au sancționat contravențional societatea comercială din municipiul Slobozia, proprietar al mărfurilor transportate, cu amendă de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Întreaga cantitate de floarea soarelui, în valoare de 40.000 de lei, a fost ridicată de polițiști, în vederea confiscării.

Citește și

Cmentariile sunt închise