Captură RECORD la pescuit. “Parcă era un dinozaur"

Un cuplu de britanici şi ghidul lor au prins cel mai mare peşte capturat vreodată în America de Nord: un sturion alb de 3,6 metri şi 500 de kilograme, scrie Daily Mail.

Michael Snell (65 de ani) a prins peştele în Chilliwack (Canada) şi i-a trebuit o oră şi jumătate să-l aducă la mal. 

Cei doi s-au întors în Canada special ca să prindă un peşte uriaş, după în 2009 prinseseră unul de “doar”1,5 metri.

Snell povesteşte că, după ce undiţa a agăţat ceva, a trebuit să tragă timp de 45 de minute înainte să vadă ce a prins. “Nu am mai fost niciodată atât de încântat la pescuit”, a mărturisit bărbatul. În timpul cât s-a luptat cu peştele, soţia a trebuit să-l ţină pentru a nu cădea în apă, scrie Daily Mail. “Când i-am scos capul din apă, nu mi-a venit să cred că avea aproape un metru lungime. Parcă era un dinozaur”, a mai precizat pescarul.

Ghidul soţilor Snell a marcat sturionul, iar apoi i-a dat drumul înapoi în râu. “Sunt ghid profesionist de pescuit de 25 de ani şi niciodată n-am văzut aşa ceva”, a declarat ajutorul soţilor Snell.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult