Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor, start la înscrieri. Ești pregătit?

Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor a dat startul înscrierilor pentru cea dea treia ediție. Campionatul reprezintă un eveniment sportiv dedicat amatorilor. La competiție se poate înscrie orice persoana de sex masculin, membru APPR, atâta timp cât respectă prevederile Regulamentului. Organizator este APPR (Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania). Partenerul oficial al Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor este Corteva Agriscience.

Sportul unește oamenii cu aceleași interese și pasiuni. Pentru agricultori, același lucru face și Campionatul Na​țional De Fotbal al Fermierilor. Indiferent de unde vine fiecare, ce regiune a țării reprezintă, important este că ei se pot uni și dedica aceluiași țel comun: să fie cei mai buni în ceea ce fac.

  Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor. Reguli de desfășurare:

  • Meciurile se vor desfasura in 2 reprize x 15 minute, timp de joc. Va castiga echipa care marcheaza cele mai multe goluri.
  • Fiecare fermier isi va gasi locul intr-o echipa din zona sa. Echipele vor fi formate din
    5 jucatori + 1 Portar si maxim 3 rezerve
  • Premiul cel mare: 9 x 5000 lei pentru fiecare jucător al echipei câștigătoare
  • Fiecare jucător din echipa câștigătoare a ediției a 3-a a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor va câștiga un premiu de 5000 lei brut, din care se rețin impozitele, conform legislației în vigoare. Valoarea brută totală a premiului cel mare este de 45000 lei.

APPR (Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania) este o asociație profesională formata din producatori agricoli, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. Noi reprezentăm interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Vă așteptăm pe site pentru a citi regulamentul și a afla detaliile despre înscriere, aici: https://campionatulfermierilor.ro/

- Publicitate -

 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole