Camerele agricole, funcționale până în iulie

grauagerÎn urma discuțiilor avute cu fermierii și cu reprezentanții procesatorilor, ministrul Agriculturii a decis să sprijine înființarea de urgență a camerelor agricole.

Dacă, în urmă cu câteva zile, Daniel Constantin le-a promis membrilor Federației Crescătorilor de Bovine din România că până în mai va exista un cadru legal care să permită deschiderea și funcționarea acestor instituții, ieri acesta a anunțat că, până în iulie, camerele vor fi funcționale. “Eu sper ca undeva în luna iunie să avem funcţionale camerele agricole, pe principiile pe care le doresc si eu, ca reprezentant al fermierilor din România, să avem camere agricole care sa fie ONG-uri formate de fermieri si care sa funcţioneze pentru fermieri”, a precizat Constantin.
Ministrul a mai declarat, în urmă cu câteva luni, că, dacă vor fi înființate camerele agricole, acestea vor fi conduse de specialiști și că vor apăra doar interesele fermierilor și membrilor asociațiilor patronale din agricultură și industriile conexe.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult