Camera Agricolă Arad se pregătește de alegeri

11

vot

La Arad, Camera Agricolă se pregătește de alegeri. În acest moment se fac demersurile necesare pentru dobândirea personalităţii juridice a Camerei Judeţene pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Arad.

Fermierii vor să facă parte din acest organism pentru că obțin consiliere pentru obținerea de finanțări, dar și de tehnologii prin care, dacă le vor aplica corect, vor obține producții mult mai bune.

Camera Agricolă este o instituție privată de interes public, nonprofit, cu personalitate juridică, creată în scopul reprezentării și promovării intereselor fermierilor agricoli, persoane fizice și juridice din agricultură, cu toate ramurile ei, industrie alimentară, silvicultură, piscicultură, turism rural și agroturism. Unul dintre principalele scopuri ale Camerei Agricole de la Arad este oferirea consultanței și promovării politicii agricole comune, a programelor naționale de dezvoltare rurală, a strategiei și politicilor României de susținere financiară a agriculturii. Membrii comitetului de inițiativă spun că cel mai important rol pe care îl va avea această instituție este oferirea consultanței necesară fermierilor pentru intensificarea absorbției fondurilor europene.

Citește și

Cmentariile sunt închise