Calendarul APIA pe luna decembrie! Termenul limita pentru finalizarea platilor

Un document publicat de centrul județean al APIA din Gorj anunță că toate subvențiile agricole solicitate la plată în 2019 vor fi plătite beneficiarilor până la data de 30 martie 2020. Acesta este termenul limită pe care agenția l-a avut și pentru plățile din anii trecuți.

”Perioada legală de autorizare la plata în avans este cuprinsă intre 16 octombrie – 30 noiembrie 2019, iar în perioada 1 decembrie 2019 – 31 martie 2020, se vor efectua plățile finale, pentru toate schemele accesate de către fermieri, în Campania 2019”, se arată în buletinul informativ publicat de APIA Gorj.

Mai mult, agenția a publicat și calendarul pentru luna decembrie, care include termene pentru subvențiile pe care le au de încasat fermierii.

  • 2 decembrie 2019 – start pentru plata finală a subvențiilor APIA. Funcționarii APIA pot autoriza achitarea celei de-a doua tranșe de bani din schemele la care s-a stabilit cuantumul per hectar sau pe cap de animal.
  • 2–16 decembrie 2019 – depunere cereri initiale pentru obținerea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2020;
  • 2-31 decembrie 2019 – depunere a cererilor pentru acordul prealabil in vederea obţinerii ajutorului de stat pentru motorina utilizata în agricultură, în anul 2020.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole