Buzescu: Crește numărul tinerilor care s-au mutat la țară

33

satromanescReprezentantul micilor fermieri, Bogdan Buzescu, a afirmat că a observat un interes crescut al tinerilor pentru satele românești. El a afirmat că numărul tinerilor care trăiesc acum în mediul rural este în continuă creștere.

El a declarat că două dintre măsurile încurajate de Phil Hogan vizează tocmai stimularea tinerilor din mediul rural, așa că, dacă România își va juca bine cartea ar putea avea multe de câștigat.

Alexandru Potor, președintele FNGAL; crede că dacă tinerii ar fi mai puțin afectați de sărăcie, șansele lui de a face ceva în sat ar fi mai mari.Pentru a face acest lucru, Hogan le-a recomandat românilor să se folosească de GAL-uri pentru a găsi niște puncte cheie în care să acționeze pentru binele tuturor și prin care și grupurile defavorizate să aibă acces la fonduri eruopene.

 

Citește și
2 Comentarii
  1. Pe Net 22.03.2015 |

    […] tinerilor la tara creste. https://agro-tv.ro/buzescu-creste-numarul-tinerilor-care-s-au-mutat-la-tara/ “El a declarat că două dintre măsurile încurajate de Phil Hogan vizează tocmai […]

  2. adrian spune

    Nu este corect sa fie favorizati doar tinerii din zona rurala….eu am 38 ani…locuiesc la oras unde am si servici..dar vreau sa- mi fac o exploatatie la tara, la bunici dar nu pot pe instalarea tinarului fermier…..si nu stiu ce alta solutie exista…

Cmentariile sunt închise