Bulz ciobănesc uriaş, la noul târg de produse tradiţionale lângă Cora Lujerului

67

bulztarg

Sâmbătă, 31 august 2013, ora 11.00, bucureştenii sunt aşteptaţi la cel mai bogat târg de produse tradiţionale care se va deschide lângă Cora Lujerului.

Zeci de kilograme de mălai si brânza de burduf de la Bran. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele pe care bucătarii prezenți la târg  le vor folosi pentru bulzul uriaş. Delicatesa ciobănească este pregătită chiar în fata clienţilor. Mămăliga fierbe la foc mic de lemne în ceaun de aluminiu, ca pe vremea bunicii.

20 de producători, din toate colțurile țării, se vor aduna în târgul de la Lujerului cu tot soiul de bunătăţi tradiţionale. Au lăsat Maramureşul și frumoasa Bucovină pentru bătrânul Bucureşti. Şi-au umplut căsuţele din lemn cu brânză de oaie în coajă de brad, pastramă, pește proaspăt și cu cei mai gustoşi cârnăciori. Nu lipseşte nici muşchiuleţul de porc aromat
cu tot felul de mirodenii.

Frumoasele maramureşence, îmbrăcate în costumele lor din tara Oasului, pregătesc sarmale de păsat în zeamă acră, fasole cu cârnaţi si cele mai bune plăcinte.

Mierea naturala de albine si alte produse apicole sănătoase complectează ofertele târgului.

Produsele sunt atestate tradiţional de specialiştii de la Ministerul Agriculturii si păstrate în cele mai bune condiţii.

Târgul este deschis în fiecare fiecare zi între orele 09.00 si 20.00.(Sursa: amosnews.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise