Bucureștenii sunt așteptați cu o pască gigantică la Târgul de Paște din Parcul Național

PROP2

În perioada 26 aprilie – 4 mai, în Parcul Național din București va avea loc  un târg de Paște.
Cea mai mare pască pregătită vreodată la un târg de produse  tradiţionale îi aşteaptă pe bucureşteni sâmbătă, începând cu ora 10, în Sectorul 2. Pentru prepararea ei, vor munci la foc continuu, 5 din cele mai iscusite gospodine din Moldova, venite tocmai din Botoşani, care vor epuiza peste 200 de kilograme de făină, zeci de kilograme de brânză de casă şi stafide. La final, pasca, lungă de 15 metri, va fi servită pofticioşilor.
De asemenea, în alte 4 cuptoare se vor pregăti, tot la foc continuu, cozonaci tradiţionali, numai buni pentru masa de Paşte. De la târg nu vor lipsi ouăle încondeiate, cele mai bune bucate pentru masa de Paşte, vinurile alese, preparatele din carne, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turta dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşterii populari.
Trecătorii pot admira şi expoziţia de iepuraşi vii, păsări exotice, păuni, fazani, găini şi porumbei, care are loc pe toată perioada târgului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult