BT finanțează până la 90% din suma suma specificată pe adeverințele APIA pentru agricultori

13

SIGLA-BT-simpla

Începând cu luna august, inclusiv persoanele fizice care au nevoie de fonduri pentru agricultură, beneficiari ai schemei de plată unică pe suprafaţă (SAPS), au la dispoziţie, prin Banca Transilvania, creditul APIA pentru finanţarea capitalului de lucru, oferit – de asemenea – persoanelor juridice. 

Facilitatea a fost lansată ca urmare a semnării – de către Banca Transilvania, APIA şi fondurile de garantare – a Convenţiei privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de beneficiarii schemei de plată unică pe suprafaţă.

În contextul actual al preţurilor scăzute la cereale, Banca Transilvania susţine fermierii prin fiananţarea a până la 90% din suma specificată în adeverinţa eliberată de APIA, precum şi prin costuri avantajoase.

Agricultorii întreprinzători au la dispoziţie, la BT, o gamă variată de credite, cu destinaţii diverse: capital de lucru, investiţii în terenuri, spaţii de depozitare etc. Informaţii pot fi obţinute atât în sediile Băncii Transilvania, cât şi în mediul online, accesând siteul BT, pagina „Agricultură” sau websiteul Finanţări agricole

Citește și

Cmentariile sunt închise