Brașov: Peste o sută de participanţi vin la Expowood

53

trenlemndEdiţia din acest an a Târgului internaţional de industrie a lemnului şi exploatări forestiere Expowood, ce va avea loc în perioada 28-31 mai la Sala Roman din Braşov, va reuni aproape o sută de expozanţi din domeniu.

„Târgul va avea ca motto «Adaugă valoare» lemnului şi are ca imagine un trenuleţ din lemn care transportă produse prelucrate şi un vagon cu buşteni desprins rămânând pe loc. Prin aceasta dorim să evidenţiem importanţa prelucrării lemnului în ţară, să dăm plusvaloare aurului verde de care beneficiem şi să nu-l exportăm sub formă de buşteni. Cu alte cuvinte, aşa cum spunea un coleg, să exportăm lemnul prelucrat, în cutii şi nu în coajă”, spun organizatorii.

În cadrul târgului vor fi prezentate cele mai noi tehnologii, utilaje, maşini, echipamente, instalaţii, componente, materiale şi accesorii din industria lemnului, vor fi organizate forumuri, prezentări şi conferinţe de specialitate, prin urmare va fi locul de întâlnire al oamenilor de afaceri şi clienţilor care doresc să fie la curent cu tendinţele şi noutăţile din domeniul exploatării şi prelucrării lemnului. (Sursa: bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise