Brașov: Întâlniri cu fermierii, pentru discutarea reformei PAC

11

vacikkmmss

În perioada 3 februarie- 7 martie 2014, Camera Agricolă a judeţului Braşov, împreună cu APIA Braşov, Asociaţia Crescătorilor de Vaci „Bălţata Româneasca” tip Siemmental şi Camera de Comerţ şi Industrie Braşov vor desfăşura programul ,,Dialog cu fermierii”.

Acesta presupune organizarea de întâlniri în diferite zone ale judeţului cu crescătorii de bovine, dar şi cu alte categorii de agricultori. Scopul întâlnirilor este informarea agricultorilor asupra Reformei Politicii Agricole Comune pentru perioada 2014-2020, cu precădere asupra celor 10 puncte prioritare pentru agricultură şi dezvoltare rurală în România, modalităţile de cooperare şi sprijinire a fermierilor în vederea accesării fondurilor europene nerambursabile prin întocmirea de proiecte pentru investiţii şi dezvoltare, precum şi noutăţi în tehnologia de creştere a bovinelor şi sprijinul financiar acordat agricultorilor în anul 2014 de către APIA, atât din fonduri europene, cât şi din bugetul naţional, modalităţile de accesare dar şi alte aspecte care privesc depunerea cererilor.

Programul va debuta în ziua 3 februarie 2014 în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Făgăraş, cu participarea fermierilor din zonă.

Citește și

Cmentariile sunt închise