Brașov: Germanii de la Reinert au vândut mezeluri de 73 de milioane de lei anul trecut

58

carnelactateGermanii de la H&E Reinert, care operează o fabrică la Feldioara, au avut afaceri de 73,8 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 17% faţă de 2012. Compania a relansat luna aceasta crenvurştii Martinel, cu o nouă imagine la raft, mai atractivă, mai vizibilă, dar şi cu un gramaj mai mare (180g). Conceptul noii imagini are la bază informaţiile primite de la cumpărătorii de produse din gama Martinel.

„Martinel este o gamă reprezentativă pentru grupul H&E Reinert, ce a fost foarte bine primită de către consumatorii din România, încă de la lansarea primelor produse, iar ca dovadă stau vânzările ce au înregistrat creşteri constante de la an la an. În 2013 vânzarea pentru această gamă, comparativ cu anul precedent, a înregistrat creşteri în volum de 11 % şi de 29 % raportat la cifra de afaceri”, a declarat Roland Verdev, Director General Vânzări H&E Reinert România.

Grupul Reinert şi-a inaugurat fabrica de la Feldioara în 2007, în urma unei investiţii de 17 milioane de euro. Fabrica de la Feldioara a încheiat anul 2012 cu afaceri de aproape 15 milioane de euro şi cu pierderi de 2,7 milioane de lei, având un număr mediu de 164 de angajaţi. (Sursa: bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise