Braşov: Dacia Plant a lansat un nou produs pe bază de propolis

26

dacia-plant-propolis-203x300Brașovenii de la Dacia Plant au lansat cel mai puternic antibiotic natural, propolis, sub formă de spray fără alcool.
Cele două produse – Extract Natural de Propolis spray și Extract Natural de Propolis cu picurător – au fost create pentru a putea fi administrată persoanelor care nu pot sau nu doresc să consume alcool, dar care au nevoie de proprietățile terapeutice excelente ale propolisului. Extractul Natural de Propolis nu conține propilenglicol sau alte substanțe toxice, iar formula sa solubilă în apă permite o asimilare mult mai ușoară în organism.
Cele două forme de prezentare a soluției hidroglicerice Extract Natural de Propolis pot fi utilizate în funcție de afecțiune sau modul de administrare. Varianta spray este utilă celor care doresc să poată folosi oricând acest remediu, dozarea făcându-se automat prin acționarea pulverizatorului. În plus, soluția nu colorează dinții sau pielea.
Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și este cu atât mai valoros cu cât poate stopa și substitui abuzul de antibiotice de sinteză administrate incorect astăzi. Excesul de antibiotice duce la mărirea rezistenței bacteriilor la antibiotice și la apariția de super-bacterii, greu de controlat cu medicamentele existente.
Dacia Plant are o unitate de producţie, în Bod, judeţul Brasov, unde sunt produse peste 250 de suplimente alimentare, 100% naturale, din plante netratate şi neprelucrate chimic, fără coloranţi, conservanţi, arome sau îndulcitori artificiali, care au la bază atat reţete tradiţionale, cât şi studii de specialitate de ultimă oră, ne-au spus oficialii companiei.
Fabrica din Bod funcţionează din 2010 şi e are aproximativ 180 de angajaţi. (Sursa: bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise