Braşov: Cursuri de crescători de animale la Făgăraș

49

vaciCamera de Comerţ şi Industrie Braşov va organiza, în perioada iunie-octombrie, un curs pentru lucrători în creşterea animalelor, care se va desfăşura la sediul reprezentanţei din Făgăraş. Cursul de calificare se adreseaza fermierilor, asociaţiilor familiale, asociaţiilor de producători agricoli, tinerilor întreprinzători în agricultură, investitorilor în domeniul agricol, precum şi tuturor celor implicaţi în sistemul agricol – producători, procesatori, persoane interesate şi pasionate de domeniul agricol.
Cursul oferă instrumente pentru competitivitatea economică pe baza unui management specializat în domeniul agricol, cu o plajă de soluţii de management şi sistem integrat de contabilitate, marketing, branding, gestionare resurse specifice, bugete şi cashflow, PR, resurse umane, activităţi juridice, sisteme de i-soluţii tehnologizate, etc.
Cursanţii trebuie să aibă învăţământul obligatoriu de minim opt clase pentru a se putea înscrie. Ei vor învăţa la curs cum să muncească în echipă, despre legislaţia muncii, dezvoltare personală şi socială, despre planificarea activităţii proprii şi despre respectarea protecţiei mediului, securităţii şi sănătăţii în muncă, P.S.I. Durata de pregătire este de 360 de ore din care 120 de ore pentru pregătirea teoretică şi 240 de ore pentru pregătirea practică. Pregătirea teoretică va avea loc în sălile de curs ale reprezentanţei Făgăraş a CCI, iar cea practică la fermele de bovine ale Carmolimp S.R.L situate în Ucea de Jos. (Sursa: Bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise