Braşov: Complexul turistic Pănicel se vinde cu şapte milioane de euro

60

vila_bvFamilia fostului senator social-democrat Ion Seche încearcă de aproape un an să vândă complexul turistic Pănicel din Râşnov, care se întinde pe o suprafaţă de peste 70.000 de metri pătraţi. Dacă iniţial preţul solicitat era de opt milioane de euro, între timp pretenţiile proprietarilor s-au mai redus, ultima valoare cu care este scos la vânzare fiind de 6,95 milioane de euro.

Complexul cuprinde trei vile şi pensiuni, o cabană de lemn, o sală de conferinţe de 400 de locuri, un grajd cu cai de rasă – frizian olandez şi pur sânge spaniol. În incinta complexului sunt amplasate trei lacuri, fiind străbătut, totodată, de pârâul Pănicel.
După ce ani de zile omul de afaceri Ion Seche îşi concentrase activitatea pe industrie, controlând în diverse momente companii precum Metaloplast, Forma Botoşani sau Fabrica de Scule Râşnov, din 2008 acesta s-a axat pe activităţi de dezvoltare imobiliară. Totuşi, anul trecut, compania Ancodom a omului de afaceri braşovean, cea care dezvolta ansamblurile Sub Cetate şi Pine Garden, a intrat în insolvenţă, lichidatorul căutând un investitor care să vină cu 500.000 – un milion de euro pentru finalizarea proiectului Pine Garden. (Integral pe: bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise