Brașov: 30 de pensiuni participă la programul „Vacanţă la ţară”

26

satduminicaANTREC România anunţă derularea ediţiei a XXIII-a a programului „Vacanţă la ţară” în perioada 23 martie – 13 iunie 2014 (exceptând perioada de Paşte şi 1 Mai).

Programul, iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC România), este destinat tuturor categoriilor de turişti. În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică.

Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre A.N.A.T. sau prin filialele ANTREC participante în această primă fază – Argeş, Alba, Braşov, Covasna, Maramureş, Suceava, Mehedinţi, Neamţ.
Tarifele practicate de către pensiuni pentru actuala ediţie a programului “Vacanţa la ţară” sunt de 150 lei de persoană la pensiuni de 2 margarete, 195 lei de persoană la pensiuni de 3 şi 4 margarete respectiv 250 lei de persoană la pensiuni de 5 margarete. Din judeţul Braşov participă în acest program 30 de pensiuni, cele mai multe fiind în zona Bran-Moieciu. Totuşi, în acest an, pe site-ul ANTREC nu mai sunt nominalizate pensiunile participante. (Sursa: bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise