4 decembrie 2021 - 06:32

Branduri create în Maramureș, promovate printr-un nou proiect

maramures22Poveștile creatorilor și proprietarilor unor cunoscute branduri din Maramureș vor fi mediatizate gratuit la nivel local și național de Asociația Pro Maramureș, printr-un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii (80%) și din surse atrase prin sponsorizare (20%). Proiectul se derulează între 3 octombrie și 15 noiembrie 2016 cu scopul de a contribui la dezvoltarea industriilor creative.

„Poate fi un motiv de mândrie pentru oamenii locului faptul că proiectul cu titlul ‘Făcut în Maramureș’, inițiativă civică înscrisă de membrii Asociației Pro Maramureș în competiția națională CultIN 2016, a câștigat o finanțare pentru care s-au bătut multe alte ong-uri și firme din țară. Astfel, se va realiza primul catalog online și tipărit dedicat creatorilor locali de branduri. Chiar dacă timpul scurt avut la dispoziție și resursele limitate vor permite intrarea în selecția finală a doar 30 de branduri create ori dezvoltate în Maramureș, mizăm în viitor pe un sprijin mai larg și o mai mare anvergură”, spun iniţiatorii proiectului.

Versiunea tipărită a catalogului va fi difuzată gratuit în zone comerciale cu trafic mare, va ajunge pe birourile autorităților locale și centrale, ale unor consulate și ambasade. În paralel, catalogul online va putea fi accesat din orice parte a lumii la adresa: www.facutinmaramures.ro