24 ianuarie 2022 - 08:16

Bogdan Buzescu, fermier: Marii agricultori apără pământul, noi apărăm oamenii

buzescuÎn actualul exercițiu financiar se pune tot mai clar problema împărțirii fondurilor între marii și micii fermieri.După ce  de mai multe ori reprezentanții marilor fermieri au cerut să aibă drepturi suplimentare, micii fermieri au protestat afirmând că există studii clare care arată că fermele mici sunt cel puțin la fel de importante, ca cele mari, fiindcă prin ele se păstrează biodiversitatea, atât de importantă pentru omenire.

„I-am spus și lui Laurențiu Baciu și celorlalți mari fermieri că ei apără în proporție de 55% pământul,  iar noi apărăm în proporție de 99% oamenii. Și fermele mici sunt foarte importante.Noi am fost în 2013 la DG Agri și liderul de acolo nu știa că noi nu avem în plată suprafețele și fermele mai mici de 0,3 hectare. În POlonia aceste ferme mici erau în plată și le e mai bine. Comisia Europeană a aflat în 2013 de noi și cei de acolo s-au luminat, așa că acum stimulează asocierea între aceste ferme mici”, a povestit Bogdan Buzescu, la AGRO TV.

  1. *Integritatea entitatilor evaluative in acest stagiu statual ce evidentiaza perspectiva solutionarii in privinta identitatilor progresiv empirice.Portofoliul de etalon exogen la nivel specific a-l emitentului cat si stabilirea reitingului minim ,pentru stabilirea activelor eligibile.Mecanizmul de introducere colereaza dinamica dezvoltarilor financiare ,ce evidentiaza raportul dintre beneficiar si consumator.Metodologia stbilirii preturilor de catre utilizator restabileste coantumul bugetar ,prin cerere si oferta pe piata muncii.Orice agregat are o reduntanta ,ce detine o sarcina de varf,pe o scala voltaica, vectoriala,tipizat matriciala,printr-un exercitiu de reducere la absurd,reprezentat întotdeauna de un binom modular.Operarea aplicatiilor programatorii,atestate de stenogramele utilizatorilor,coantifica utopia izomorfa reprezentata de un puci,prin coabitarea unei radieri.

Comments are closed.