Blitzkrieg la stână! I-au luat cu japca patru oi

O adevărată operațiune blitzkrieg a avut loc în comuna brașoveană Tărlungeni. Patru bărbaţi au furat patru oi de la un cioban care a anunţat Poliţia.

În noaptea de duminică spre luni, 3 spre 4 octombrie 2021, un bărbat de 58 de ani, din comuna Tărlungeni, a sunat la Poliţie să anunţe că mai mulţi hoţi i-au furat din oi, scrie adevărul.ro.

Bărbatul a povestit că hoții au venit cu o căruţă, au înșfăcat câteva mioare sub braţ, au urcat înapoi în căruţă şi duşi au fost!

„În fapt, la data de 04 octombrie 2021, în jurul orei 00:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat, în vârstă de 58 ani, din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe ovine. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 19 ani şi 44 ani din localitatea Zizin, judeţul Braşov, ar fi sustras mai multe ovine aflate în extravilanul localităţii Cărpiniş, judeţul Braşov şi le-ar fi transportat cu un atelaj hipo. În baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov”, a precizat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit și instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care va propune soluţia legală la finalizarea anchetei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole