Blaj: „Sărbătoarea Mierii 2014” se va desfăşura în perioada 27-28 martie

13

sarbatoaremiereCel mai mare târg apicol din România, ce are loc anual la Blaj, se va desfăşura anul acesta în ultima săptămână a lunii martie, mai exact în perioada 27-28 martie 2014, anunţă un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Blaj. Organizatorii manifestării sunt, pentru al şaptelea an consecutiv, Apidava, Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba.

Pentru acest an, organizatorii promit mai multe schimbări în desfăşurarea târgului, cea mai importantă noutate fiind noul loc de desfăşurare, care se va muta în Piaţa 1848, centrul istoric al Blajului urmând a găzdui pentru prima dată de la reabilitate o astfel de manifestare.

Organizatorii „Sărbătorii Mierii” promit pentru ediţia din acest o schimbare la fata substanţială a întregului eveniment. „Ne-am dorit încă de anul trecut să mutăm locaţia acestui târg într-o zonă care în mod tradiţional se organizau astfel de manifestări. Tocmai de aceea ediţia de anul acesta va avea loc în Piaţa 1848. Cu siguranţă vom fi pregătiţi să facem faţa unei ediţii de tranziţie către o nouă locaţie, spunem noi, mult mai ofertanta din punct de vedere al expunerii”, declară primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Anul trecut, „Sărbătoarea Mierii” a găzduit 150 de expozanţi, producători externi, comercianţi de produse apicole, dar şi de utilaje, din 12 ţări, se mai arăta în materialul remis presei de Primăria Blaj.

Citește și

Cmentariile sunt închise