Bilanț Meat & Milk 2013: 167 de companii participante, 32 de comunicări și peste 31 de ore de dezbateri

22

CIP_0458

În zilele de 26 și 27 iunie, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, a avut loc cel mai mare eveniment dedicat sectoarelor de carne și lapte din România. La acesta au participat 167 de companii din țară și străinătate și reprezentanți ai mai multor asociații profesionale din Danemarca, Olanda, Italia, Ungaria, Bulgaria, Franța, Serbia și Germania.

Autoritățile din domeniu au fost reprezentate de: Achim Irimescu-secretar de stat MADR, Vasile Dreve-consilier pe probleme de Afaceri Europene al MADR, Vladimir Mănăstireanu-președinte al ANSVSA, Bogdan Nica-ministru secretar de stat, președinte al ANPC și Adriana Chirea-directorul APIA. Comisia pentru Agricultură a Parlamentului European a fost reprezentată de europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Meat & Milk 2013 s-a bucurat de Parteneriatul Oficial al principalelor asociații profesionale, acestea fiind reprezentate prin: Dorin Cojocaru președinte APRIL, Radu Timiș-vicepreședinte ARC, Sorin Minea-președinte Romalimenta, Ioan Ladoși-președinte APCPR și Claudiu Frânc-președinte al ACBVR.

Secțiunea infoTRIP a inclus vizite de documentare la ferma SilvAlim-Baraolt (26 iunie) și abatorul de curcani Galli-Gallo (27 iunie).

Pe parcursul lucrărilor au fost susținute 32 de comunicări care au totalizat 31 de ore de dezbateri, caracterizate printr-un interes deosebit și de participarea activă a asistenței, participare facilitată și de caracterul interactiv dat de organizatori.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise