Beneficiile siropului de papadie: excelent pentru ficat si curatarea sangelui

Păpădia se remarcă printre plantele medicinale din flora spontană a țării noastre ca unul din cele mai bune depurative naturale. Botaniști și fitoterapeuți din toate timpurile și locurile notează eficiența sa în purificarea sângelui. Totodată, este renumită pentru efectele sale benefice asupra ficatului. Pe lângă faptul că este o plantă medicinală blândă, păpădia are și valoare nutrițională de excepție, putând fi consumată și ca aliment. Tulpinile verzi, fragede ale păpădie, pot fi întrebuințate la salate, sau pot fi servite ca atare, în cura persoanelor diabetice. Rădăcina uscată se poate măcina și folosi la prepararea unei cafele cu proprietăți terapeutice.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole