Beneficiarii PNDR trebuie sa consume avansurile cat mai rapid!

Ministrul interimar al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros a participat la videoconferința organizată la AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pentru a analiza nivelul absorbției fondurilor europene în semestrul I acordate prin PNDR.

După analiza activității structurilor teritoriale ale AFIR, coordonată de către Dorin Opreanu, director general adjunct al AFIR, ministrul Adrian Oros a subliniat în primul rând că trebuie să existe o foarte mare atenție privind responsabilitatea instituțională, dar și personală în aplicarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19.

„Am ținut să subliniez importanța responsabilității instituționale, dar și personale în aplicarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19. În continuarea discuțiilor, am atras atenția cu privire la gestionarea foarte atentă a avansurilor acordate beneficiarilor PNDR, astfel încât acestea să fie consumate în cel mai scurt timp”, a declarat Adrian Oros, ministrul interimar Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, a precizat că la nivelul AFIR trebuie să existe o stimulare corectă a performanței, astfel încât aceasta să reflecte complexitatea proiectelor, a valorii plăților efectuate și a implicării fiecărui angajat în sprijinul beneficiarilor PNDR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole