BENEFICIARII PNDR, CONSILIAȚI ÎN MARAMUREȘ

Beneficiarii celor 38 de proiecte în valoare de 30 milioane de euro, proiecte aprobate recent prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), vor beneficia de consultanţă specializată, a precizat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Potrivit acestuia, proiectele în valoare de 30 milioane de euro, aprobate prin PNDR, vor fi destinate unor investiţii, majoritatea în mediul rural.

“E vorba până în acest moment de 38 de proiecte aprobate în valoare de 30 milioane de euro, proiecte de care vor beneficia peste 20 de primării din judeţ, iar banii se vor îndrepta spre reabilitarea unor drumuri comunale, aducţiuni de apă, canalizare, cămine culturale şi alte investiţii comunitare. Toate proiectele sunt benefice şi vor contribui la schimbarea în bine a viţeii localnicilor din respectivele sate şi comune”, a arătat Gabriel Zetea.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult