Victorie pentru fermieri? Bela Vaida, DEMIS din funcția de director ANZ!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că, începând cu data de 2 decembrie 2021, încetează detașarea temporară a domnului Bela Vaida în postul de director general la Agenția Națională de Zootehnie ”Prof. Dr. GK Constantinescu”.

Domnul Bela va reveni la Centrul Județean Sălaj al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, în funcția de director executiv adjunct.

Totodată, începând cu data de 2 decembrie 2021, domnul Viziteu Constantin, director general adjunct în cadrul Agenției Naționale de Zootehnie ”Prof. Dr. GK Constantinescu”, va exercita cu caracter temporar funcția publică de conducere de director general, din cadrul acestei instituții, mai precizează Ministerul Agriculturii.

Pe durata exercitării funcției de director general al ANZ, Bela Vaida a atras numeroase critici din partea crescătorilor de animale din mai multe sectoare. De altfel, în acest timp, agenția a fost implicată în mai multe procese în instanță deschise de către asociațiile de crescători de animale, multe dintre acestea fiind deja câștigate de fermieri la primele faze de judecată.

Astfel, noul ministru al agriculturii, Adrian Chesnoiu, a decis să nu îi mai prelungească mandatul de la șefia ANZ lui Bela Vaida, acesta urmând să plece din funcție în prima zi lucrătoare de după mini-vacanța de 1 decembrie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole