25 octombrie 2021 - 18:45

Transhumanța lui Gigi Becali- se retrage în sihăstrie alături de turma lui de sute de oi

Gigi Becali, cunoscutul latifundiar și finanțatorul FCSB, în vârstă de 62 de ani anunță că vrea să-și petreacă restul vieții la o mănăstire. Retras de ceva timp din viața publică, Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că la bătrânețe se va retrage către un lăcaș de cult.

Latifundiarul din Pipera ar fi ajutat, în secret, la construcția unei mănăstiri în localitatea Pătrunsa, județul Vâlcea, acesta fiind locul în care se va retrage. Gigi Becali a făcut de curând și o achiziție interesantă: o turmă de câteva sute de oi.

Becali vrea să-și trăiască ultimii ani din viată simplu, natural și doar cu mâncare sănătoasă.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie sa mergi o oră pe potecă”, spunea anul trecut, Nea’ Gigi.

Ca sa ajungi la manastirea din satul Patrunsa, comuna Barbatesti, din judetul Valcea, este nevoie sa mergi cativa kilometri buni pe jos.

Până să ajungă să se retragă pe meleagurile vâlcene, Nea’ Gigi spera să introducă în farmaciile din România medicamentul Arbidol, pe care l-a cumpărat în cantități uriașe din Rusia, dar care este blocat la intrarea în țară de către vameși. Medicamentul, după spusele lui Becali, ar ajuta la vindecarea de COVID-19.

„Am 40 – 50.000 de flacoane în vamă și nu-mi dau voie să intre în România, nu au primit aprobare scrisă de la Ministerul sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere aceste pastile.