Bătaie mare pe finanțarea AFIR de 70.000 euro/fermă! Bugetul a fost deja depășit

Submăsura 6.1, prin care tinerii fermieri pot să obțină finanțări de până la 70.000 euro/fermă, reprezintă un punct de mare interes pentru doritorii de fonduri europene. Potrivit contorului oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), numărul proiectelor depuse până la această dată se apropie deja de 2.000.

Astfel, cu două luni rămase până la încheierea sesiunii de depunere a proiectelor, valoarea celor 1547 de proiecte depuse până acum pe componenta națională depășește bugetul total alocat pentru acest sector, de 70 de milioane euro. În plus, pentru zona montană au fost depuse 374 de proiecte în valoare de 19,11 milioane euro, din cele 30 de milioane disponibile.

Sigur, după încheierea sesiunii de depunere, toate proiectele vor fi verificate de personalul AFIR, pentru a stabili dacă sunt sau nu eligibile pentru finanțare. Astfel, încurajăm în continuare tinerii fermieri să depună cererile de finanțare la AFIR, pentru că încă mai au șanse să obțină sprijinul de maxim 70.000 euro.

Reamintim faptul că depunerea cererilor de finanțare se face on-line pe www.afir.info, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului, iar termenul limită 26 noiembrie 2021, ora 16:00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole