Barcelona: Firme romanesti la targul international „Alimentaria Barcelona 2012”

21

În perioada 26 – 29 martie 2012, la Barcelona, Spania, are loc unul dintre cele mai importante targuri internationale pentru produse alimentare – “Alimentaria Barcelona”, la care Romania participa, sub sloganul “Romanian Taste”, cu pavilion national, organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Centrul Român pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si Romalimenta.

 

La acest targ, pe o suprafata de 94.600 mp, expun peste 4.000 de companii, dintre care, din afara Spaniei, participa 1.300 de companii din peste 75 de tari.
In pavilionul romanesc, pe o suprafata de aproximativ 464 mp, vor expune 40 de companii românesti de profil.
Pe parcursul celor patru zile de expozitie, in cadrul seminariilor, conferintelor, dar si al degustarilor de produse, oamenii de afaceri români, prezenţi la târg vor avea numeroase intalniri de afaceri cu partenerii lor traditionali, dar si posibilitatea gasirii unor noi oportunitati de dezvoltare de afaceri.
Prezenta Romaniei in ultimii ani la sesiunile de lansare a noilor produse si tehnologii in domeniu, asigura firmelor romanesti sansa sa devina parteneri reali de discutie pentru importatorii interesati din intreaga lume. – www.promptmedia.ro

 

Citește și

Cmentariile sunt închise