Bărbaţii găsesc mai importante mâncarea şi somnul decât sexul

Vorba potrivit căreia drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac pare să fie adevărată. Un nou studiu arată că bărbaţii se gândesc mai mult la mâncare şi somn decât la sex.

Cercetarea a constatat, de asemenea că, în ciuda credinţelor populare, bărbaţii nu se gândesc la sex la fiecare 7 secunde ci, în realitate, o dată la fiecare ora în care sunt treji.

În urma studiului, s-a constatat că bărbaţii se gândesc la mâncare şi somn mult mai des decât la sex, dar se gândesc la toate acestea de 3 ori mai des decât femeile.

“Bărbaţii sunt mai conştienţi de necesitatea acestor lucruri precum starea de foame, de oboseală sau excitare sexuală şi se concentrează pe acestea”, spune conducătorul studiului.

“Ei sunt, de asemenea, mai pricepuţi în detectarea acestor stări în ei înşişi decât femeile şi mai dispuşi să-şi exprime gândurile”, a adăugat el.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult