Banca Transilvania, oferte personalizate pentru fermieri

Camera Agricolă Hunedoara a făcut legătura între agricultori și creditori.
Societățile din sectorul agricol întâmpină dificultăți atunci când încearcă să pornească un nou proiect din cauza faptului că băncile nu se prea înghesuie să ofere creditare agricultorilor. Cu intenția de a rezolva această problemă, Camera Agricolă Hunedoara a organizat o întâlnire între fermieri și reprezentanții Băncii Transilvania.
coins-948603_1280
„Având o divizie care se ocupă cu acordarea unor astfel de credite destinate agricultorilor, oamenii au fost direct interesați să participe. Unii au nevoie de cofinanţări pentru proiectele europene accesate sau de credite în urma subvențiilor primite de la APIA, acestea dându-se fără garanții și pe baza adeverinţelor. Mai există bănci în România care au oferte pe un astfel de palier, dar fermierii au avut ocazia să interacționeze în mod direct și să se lămurească asupra demersului, inclusiv pe partea birocratică. Au fost prezenți 70 de fermieri și este prima acțiune de acest gen, pentru noi. De asemenea, au mai fost invitați și reprezentanți ai AFIR, APIA și ai altor instituții care își desfăsoară activitatea pe această ramură”, a precizat Călin Marian, directorul Camerei Agricole Județene Hunedoara.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole