Banca Comercială Carpatica – ofertă specială pentru participanții la evenimentele AGRALIM 2013

11

agralimiasi

În perioada 26-29 septembrie a.c., la Centrul Expozițional Providența Iași va avea loc Târgul pentru Fermieri AGRALIM, eveniment aflat sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Târgul dedicat fermierilor este organizat de Abplus Events și Consiliul Județean Iași, în colaborare cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură și Direcția pentru Agricultură a Județului Iași.

Banca Comercială Carpatica susţine şi anul acesta, în calitate de partener, Târgul pentru Fermieri AGRALIM 2013, acesta fiind unul dintre cele mai mari evenimente de profil din zona Moldovei.

Confirmând încă o dată intensa preocupare pentru sectorul agricol, Banca Comercială Carpatica vine în sprijinul participanţilor la AGRALIM 2013 cu o facilitate atrăgătoare: reducerea comisionului de analiză a cererii de credit de la 500 lei +TVA la 0 lei, pe tot parcursul lunii octombrie a anului curent. Pentru a beneficia de această ofertă generoasă, solicitantul trebuie să fie expozant în cadrul Târgului AGRALIM sau participând la cel puțin un eveniment (conform declaraţiei pe propria răspundere). De asemenea, solicitanţii trebuie să fie clienţi noi sau existenţi fără alte cereri de credit în ultimele trei luni.

În calitate de partener al Târgului AGRALIM 2013, Banca Comercială Carpatica susţine, pe lângă alte manifestări, și Forumul Agricol şi Seara de excelenţă în agricultură, evenimente la care va fi prezentă in perioada 26-28 septembrie 2013.
Detalii privind produsele BCC se regăsesc pe pagina web a băncii www.carpatica.ro. De asemenea, clienții se pot adresa reprezentanților băncii din orice unitate teritorială sau pot cere informații apelând 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice rețea națională de telefonie fixă și mobilă.

Citește și

Cmentariile sunt închise