Bălțata Românească, prezentă la Arad

Cea mai importantă asociație a crescătorilor de vaci de la noi din țară participă la expoziția Agromalim.
baltataromaneascaarad
Agricultorii din vestul țării și-au dat întâlnire în acest weekend la Arad, acolo unde se desfășoară Agromalim. Evenimentul nu este altceva decât cea mai mare expoziție internațională de agricultura, industrie alimentară și ambalaje din vestul tarii.
La târgul de la Arad, care a fost inaugurat joi, 8 septembrie, și care se va încheia duminică, 11 septembrie, puteți vizita o expoziție de animale, un salon de produse tradiționale, dar puteți asista și la demonstrațiile pentru prelucrarea solului și semănat.
“Vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultantă, reviste, cărti și cataloage de specialitate”, anunță Camera de Comerț, Industrie și Agricultura a Județului Arad, care joacă rolul de organizator.
Evenimentul are greutate, astfel că a atras cei mai important jucători de pe piață. “Asociatia crescătorilor de vaci Bălțata Romanească de tip Simmental participă în această perioadă la expoziția Agromalim de la Arad. Prin participarea la expoziție, Asociația crescătorilor Bălțata Romanească vine în întâmpinarea fermierilor din vestul României, oferind acestora informații proaspete despre tot ceea ce trebuie să știe despre înscrierea animalelor în Registrul Genealogic, dar și alte informații utile lor. Puteți vizita standul asociației până duminică 11 septembrie , la expoziția Agromalim”, se precizează într-un comunicat de presă al ACVBR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole